APUNT BIOGRÀFIC
Tonet Anguera Garrigasait (Les Pallargues, 1931-2008)

En un escrit seu diu:

"Nascut en anys difícils, la meva infantesa va transcórrer en mig de la Guerra Civil; per tant, els estudis foren tan escasos que justet vam poder anar dos cursos al col·legi i un hivern a repàs. Només això ja pot posar en coneixement de tots els escasos estudis, millor dit, les quatre regles i llegir i escriure amb molta voluntat.
Havent passat quaranta anys fora d'aquí (Terrassa) i per desgracia jubilat per malaltia, torno al meu poble (Les Pallargues) gaudint i fruint del caràcter amable i la quietud d’aquesta comarca que tant he enyorat quan estava fora i he estimat sempre.
Començant a gaudir d'aquesta quietud, per passar el temps, començo a escriure alguns pensaments, desitjos i emocions, intentant escriure en vers, tot i saber que sols és per mi una manera d'expressió que difícilment domino, però que m’agrada un xic més i em dona la possibilitat d'expressar-me de diverses maneres, i tocar temes que si no fos així, tal vegada ni sabria com fer-ho.
Per tant, demano des d'aquí benevolença per aquest intent de fer-los passar una estona agradable esperant el seu perdó pel meu atreviment."

OBRA POÈTICA PUBLICADA:
Revista “Coses Nostres”, de Els Plans de Sió.
Revista “La Veu de Torreflor”, de Torreflor.


POEMA ESCOLLIT:

ALTRES POEMES DE L'AUTOR:

Comparteix-ho: